Home     Acupunctuur Pen met Gel in doosje
Acupunctuur Pen met Gel in doosje

Acupunctuur Pen met Gel in doosje
Euro 19.95

Acupunctuur Pen met Gel in doosje


  • Productinformatie

Elektrische acupunctuur pen voor acupunctuurpunten en behandelen van de meridianen. Ideaal voor pijnbestrijding in de nek schouders en armen en acupcuntuur punten over het gehele lichaam. Heb jij last van de spieren in jouw nek, rug, schouders of andere delen van het lichaam? Gebruik de acupunctuur pen om de triggerpoint op te lossen.

Deze acupunctuur pen helpt klachten verminderen bij onder andere:
•Nekpijn, schouderpijn, mgraine of andere vormen van hoofdpijn.
•Tennisarm.
•Muisarm.
•Hielspoor.
•Spierpijnen in het gehele lichaam.

Dit is de technologische trend op het gebied van pijnbestrijding en het losser maken van jouw spieren in het lichaam.
Door middel van impulsen worden jouw acupunctuurpunten optimaal gestimuleerd. Het werkt uitermate effectief bij het verminderen of wegnemen van (sport)blessures, acute/chronische pijn, vermoeidheid, hoofdpijn en nog veel meer!
Wil je lichaamspijnen behandelen met acupunctuur, maar ben je bang om door naalden te worden geprikt? Probeer dan deze elektronische acupunctuur pen. Het is een pijnloze acupunctuurstimulatie die weefsels activeert, verzakking van de huid en ouder wordende huid, bloedcirculatie bevordert, de meridianen ontsiert en spierpijn vermindert.

De elektrische EMS massage pen wordt geleverd met twee massagekoppen (normale en platte kop). Deze hebben allebei een verschillende werkwijze en kunnen daarom op andere delen van het lichaam gebruikt worden.
- Normale kop: Deze kop kan gebruikt worden voor de lichaamsdelen met grotere spiergroepen.
- Platte kop: Deze levert een oppervlakkige lading, waardoor de impulsen worden verspreid. Deze kop is geschikt voor gevoeligere plekken zoals het gezicht en de handen.

Voordelen:

✔️ Naaldloze acupunctuur.
Er zijn geen naalden bij betrokken dus er is geen huidpiercing. Druk de pen eenvoudig op het betreffende gebied en het geeft een elektrische puls af om de meridiaan- en acupunctuurpunten in je lichaam te stimuleren voor genezing en pijnverlichting.

✔️ Alternatieve behandeling.
Het heeft geen bijwerking in tegenstelling tot het gebruik van pijnstillers en andere medicijnen om chronische pijn te behandelen. Het is geweldig voor de behandeling van acute en chronische fysieke pijn, artritis, reuma, osteoporose, ischias, migraine, sportblessures en spier-, gewrichts- en rugpijn.

✔️ Makkelijk te gebruiken.
Er is slechts één AA-batterij nodig om te functioneren. Het heeft een digitaal display dat de sterkte van de elektrische pulsuitgang laat zien (0 - zwakste en 9 - sterkste). Druk eenvoudig op de startknop om de sterkte van de elektrische puls te verhogen of te verlagen.

Heeft twee speciale functies. Koepeltype is oppervlakkige therapie die van toepassing is op de gezondheidszorg en gezichtsverzorging, sferoïden zijn gedeeltelijke therapieën die van toepassing zijn voor het snel verlichten van pijn.

✔️ Draagbare pijnstiller.
Hij is lichtgewicht, zodat je hem gemakkelijk in tas of zak kunt steken als je op reis bent of misschien gewoon voor een lange dag gaat werken en verlichting van je pijn nodig hebt.

✔️ Multifunctioneel
Deze acupunctuur massagepen is multifunctioneel. Je kunt met deze pen op verschillende plekken van je lichaam een doelgerichte massage geven. Bijvoorbeeld op je rug, schouders, heup, benen en voeten. Daarnaast kan het op meerdere gewenste plekken gebruikt worden. In het bijgeleverde boekje staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven.

✔️ Aanbevolen door fysiotherapeuten
Deze speciale pen die voor massage is geschikt, is door fysiotherapeuten aangeraden. Dit komt, omdat je met het masseren van je handen & vingers niet diep in je huid terecht kunt komen. Met deze massagepen is dat eenvoudig. Door de verschillende standen kan de pen diep in je lichaam doelgericht massage verrichten.

✔️ Hygiënisch en eenvoudig schoon
De pen is hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

LET OP!
► Gebruik de acupunctuur pen niet in combinatie met een pacemaker, kunsthart, kunstlong of andere kunstorganen.
► Druk niet TE hard met de punt van de pen op je lichaam.
► Niet te hard drukken op gevoelige plekken.
De elektrische acupunctuur-pen werkt zonder de huid te beschadigen. Volledig veilig, effectief en eenvoudig te gebruiken.