algemene voorwaarden


algemene voorwaarden Praktijk Aart van Eck


1. Bestelling
Particulieren kunnen producten in de webwinkel bestellen. Uitlevering van de bestelling zal geschieden nadat de particulier de betaling vooraf op mijn bankrekening heeft voldaan.
Bij elke bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht, deze gaan volgens de geldende tarieven van TPG post  (deze worden automatisch gegenereerd)
Bestellingen bij webshop Praktijk Aart van Eck  van particulieren geschiedt d.m.v. de website of per e-mail.
Particulieren krijgen na betaling de bestelling toegezonden tezamen met de factuur. (afhankelijk van de gekozen optie)
Betaling van deze factuur geschiedt volgens artikel 4 uit deze voorwaarden.

2. Prijzen
Alle prijzen van de artikelen zijn, tenzij anders vermeld, gebaseerd per stuk, contante betaling, inclusief  BTW in euro`s, exclusief verzendkosten.(de verzendkosten worden automatisch gegenereerd). Speciale aanbiedingsprijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en gelden alleen voor nieuwe bestellingen.

3. Bezorgschema
De bestellingen worden binnen 10 werkdagen na betaling van het bestelbedrag en de verzendkosten afgeleverd via TPG post.
Indien ik het gestelde leveringstermijn van 10 werkdagen door omstandigheden niet kan nakomen zal ik dit zo spoedig mogelijk aan u melden.


4.Betalingsvoorwaarden
De cliënt betaalt de bestelling:
Vooraf op mijn bankrekening,  per ideal of pay pal.

5. Toepasbaarheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verkoop en levering van producten door Praktijk Aart van Eck uit mijn webwinkel, waarvan de betaling vooraf op mijn bankrekening of à contant geschied.


6. Leveringsvoorwaarden
Indien een product is besteld en betaald, is de cliënt verplicht deze af te nemen, tenzij het product niet beantwoord aan de overeenkomst.


7. Betalingstermijn
Voor alle bestellingen die bij webshop Praktijk Aart van Eck  worden geplaatst geldt een maximale betalingstermijn van 10 werkdagen.

8. Overschrijding betalingstermijn
Indien na 10 werkdagen na bestelling de betaling niet binnen is kan het bestelde artikel weer voor verkoop vrijgegeven worden. Praktijk Aart van Eck is zonder nadere uitleg in dit geval gerechtigd om de geplaatste bestelling te annuleren. Mocht betaling alsnog na annulering binnenkomen en het bestelde artikel is inmiddels verkocht wordt het bedrag teruggestort.


9. Bedenktijd
U heeft recht op een deugdelijk product, indien het geleverde artikel naar het oordeel van de cliënt niet geheel voldoet aan de verwachting, dan is de cliënt gerechtigd de bestelling, schoon en ongebruikt en ongeopend,  op eigen kosten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren aan Praktijk Aart van Eck. Hiermee wordt de koopovereenkomst herroepen. Dit is conform de consumentenrichtlijn van 13 juni 2014.  De betaalde aankoopprijs exclusief verzendkosten zal door Praktijk Aart van Eck gecrediteerd worden na ontvangst van de goederen in ongeschonden staat. Indien u gebruik wilt maken van uw bedenktijd dan is het voldoende om een email te sturen  met daarin de vermelding dat u gebruik wilt maken van uw bedenktijd.


10. Uitsluiting
Goederen die gebruikssporen vertonen dan wel zijn beschadigd zijn uitgesloten van retourname.


11. Aansprakelijkheid
Praktijk Aart van Eck is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade welke is ontstaan tijdens het vervoer van uw product via TNT post of koeriersdienst.


12. Inschrijving handelsregister
Praktijk Aart van Eck  is een handelsnaam. Ik sta  ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hoofddorp  Handelsregisternr: 34295539. Mijn BTW nummer is :NL186804416B01

Alle prijzen zijn in euro en inclusief BTW.
Prijswijzigingen en Typefouten voorbehouden.
Praktijk Aart van Eck